Vacature Reisadviseur

Reisadviseur in Nieuw-Amsterdam

United Travel

The Travel Club, de club waar je bij wilt horen!

De meest ondernemende club en de grootste en snelst groeiende franchiseketen van Nederland.
Wij hebben maar 1 belang en dat is het belang van onze franchisenemers, zonder franchisenemers hebben wij namelijk geen bestaansrecht.
Wij geloven in de kracht van de Local Hero!
Onze franchisenemers zijn ZRA's, reisbureaus en specialistische touroperators. Ze kennen de klant persoonlijk, verkopen geen NEE dankzij ons grote aanbod en exclusieve agentschappen en zijn ook online bereikbaar.

Waarom bij ons aansluiten?

1. Vrijheid in ondernemerschap; je mag je eigen keuzes maken
2. Uitstekend Businessmodel; uitstekende provisie- en bonus afspraken door ons volume in combi met breed assortiment
3. Transparantie; bij bv uitkering bonussen van touroperators.
4. Uitgebreid intranet en forum
5. Ondersteuning naar wens en behoefte door team hoofdkantoor
6. Innovatief; altijd op zoek naar nieuwe initiatieven, op een breed vlak, die business kunnen genereren voor onze franchisenemers

Onze missie is het creëren van hét reisplatform voor franchise in de reisbranche: een landelijk netwerk van professionele reisondernemers/reisagenten waarbij krachten gebundeld worden en waardoor een ieder een succesvolle toekomst in de reisbranche tegemoet kan blijven zien.

Juist daarom is ons aanbod in formules zo breed.

Formules voor ZRA's (zelfstandig reisadviseurs)

The Travel Club en Your Travel ; voor als je allround bent en jarenlange concrete werkervaring in de reisbranche hebt.
The Travel Club en Your Travel Business ; voor als je je wilt richten op de zakelijke markt.
The Travel Club Groups & Incentives ; voor als je je wilt richten op groepsreizen en incentives.
United Travel ; voor ale je gespecialiseerd bent in een bepaald type reizen en/of je graag een eigen identiteit wilt met een eigen huisstijl.
HolidayPlanners ; voor startende ondernemers in de reisbranche zonder werkervaring.

Interesse om ZRA te worden?

Als persoonlijk reisadviseur werk je zelfstandig. Je klantenkring zal naar alle waarschijnlijkheid in eerste instantie bestaan uit vrienden, familie, kennissen en relaties en dit netwerk breidt zich steeds verder uit. Op afspraak kom je bij de klant thuis, komt de klant bij jou, of spreek je telefonisch af om reisadvies te geven en reizen te boeken. Als reisadviseur beschik je over alle tools om je werk zo optimaal en efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren waaronder brochures, zoek- en boekengines en een professionele website.

Daarnaast bieden wij een zeer brede ondersteuning naar wens en behoefte bij de uitvoering van je werk als reisadviseur. Voor zakenreisadviseurs beschikken wij over een GDS en overige systemen om de zakenreizen efficiënt te boeken, inclusief special fares waar onze zakenklanten gebruik van kunnen maken.

Wil je je specialiseren dan hebben wij op dit moment 3 specialisatie labels waarbij je je kunt aansluiten; Luxury Travel Consultant, Cruise Specialisten en Honeymoon Specialisten.

Herken je jezelf in onderstaand profiel?

 • Zelfstandig
 • Professioneel
 • Commercieel
 • Klant- en servicegericht
 • Ambitieus
 • Sociaal
 • Doorzetter
 • Netwerker
 • Ondernemend
 • Uitgebreide reisbureau- en/of reiservaring of zakenreiservaring

Neem dan contact met ons op!

Overige formules:

Formules voor fysieke reisbureaus:

Heb je een reisbureau of wil je een reisbureau starten? De zelfstandige reisbureauformule van The Travel Club kent 2 smaken afhankelijk van de mate van service die je wilt op het gebied van marketing, wel of geen website en met of zonder bookings engine. Je werkt onder je eigen naam en ANVR-nummer.

Wil je een reisbureau starten onder onze merknaam, ons ANVR nummer en met zeer uitgebreide ondersteuning, dan kan dit onder de vlag van The Travel Company. Wij regelen voor jou het reisbureau (locatie/inrichting etc), onder ons ANVR en SGR nummer en jij doet de verdere bemanning en organisatie. Eigenlijk werk je dan als ZRA maar in een "eigen" reisbureau.

ReisAmbassadeur

De reisbranche is de leukste branche die er is. Velen, zoals reisadviseurs of medewerkers bij touroperators, hebben de branche ooit verlaten maar willen toch weer terugkeren maar niet meer in hun oude functie op het reisbureau c.q. kantoor.

Voor hen is de formule ReisAmbassadeur ontwikkeld. Als ReisAmbassadeur van The Travel Club promoot je reizen en het boeken van reizen bij The Travel Club. Als ReisAmbassadeur van The Travel Club werk je samen met een ZRA of reisbureau. Dit kan een vaste ZRA/reisbureau zijn maar het kan ook per boeking wisselen. Dit is aan de ReisAmbassadeur om te bepalen. Voor elke boeking die gemaakt wordt, ontvangt de ReisAmbassadeur een vergoeding wat kan oplopen tot 50% van de commissie.

Het beste verdienmodel

Wij staan garant voor het beste verdienmodel met een vaste franchisefee per maand en een maximale afdracht van 46 euro per boeking. 100% van de commissie en bonussen voor onze reisagenten. Jij houdt je bezig met de verkoop van reizen en wij faciliteren in de rest.

Neem dan contact op en stuur een mail naar of belFunctie:reisadviseur
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met The Travel Club via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Emmenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de emmenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures emmen
 2. Reisadviseur The Travel Club 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures