Vacature Interieurverzorg(st)er

Interieurverzorg(st)er in Emmen

Word jij de nieuwe Interieurverzorg(st)er van KinepolisEmmen?

We zoeken Interieurverzorg(st)er voor onze bioscoop in Emmen. Als Interieurverzorg(st)er zorg je zelfstandig dat de zalen, foyer en toiletten piekfijn schoon en in orde zijn. Je hebt oog voor detail en het is jouw uitdaging om bij te dragen aan de ultieme filmbeleving voor al onze bioscoopbezoekers. Uiteraard hoort een uitgebreid inwerktraject bij je indiensttreding voordat je zelfstandig verantwoordelijk zult zijn voor deze werkzaamheden en het bioscoopcomplex.

Als Interieurverzorg(st)er zul je gemiddeld 3 a 4 diensten per week werken, dat betekent gemiddeld 16-20 uur per week. Je zal twee weekenden per maand werken.

Jouw profiel

  • Je hebt oog voor detail;
  • Je bent van nature netjes, opgeruimd en georganiseerd;
  • Je bent je bewust van de uitstraling van de bioscoop en voelt je verantwoordelijk;
  • Je denkt en handelt altijd gastgericht;
  • Je hebt een passie voor film en voelt je als een vis in het water in de operatie van een grote bioscoop;
  • Met je vriendelijke voorkomen vorm je het gezicht van Kinepolis en zorg je voor een warm ontvangst van onze gasten;
  • Weekend- en avondwerk is voor jou geen probleem en je houdt van een flexibele baan;

Kies je voor de functie van Interieurverzorg(st)er bij Kinepolis in Emmen? Dan ga je voor een uitdagende baan met veel afwisseling, autonomie en verantwoordelijkheid. Je bent een belangrijk onderdeel van een financieel zeer gezond bedrijf dat zowel in Nederland, Europa en inmiddels ook in Canada en de USA groeit. 4600 medewerkers zetten zich elke dag in om miljoenen bioscoopbezoekers een onvergetelijke filmbeleving te bezorgen!

Ons aanbod

Een fijne zelfstandige baan bij jou in de buurt waarin je een belangrijke bijdrage levert aan de filmbeleving van onze filmbezoekers, dus onmisbaar voor de bioscoop! Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en je werktijden zijn flexibel aan te passen aan jouw beschikbaarheid (voornamelijk weekend en overdag al dan niet aansluitend aan reeds geplande diensten, maar ook op weekdagen (ma, di & woensdagmiddagen) kun je ingezet worden. Naast de reguliere vergoedingen heb je (eventueel mét introducee) ook de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding onbeperkt onze bioscoop(en) te bezoeken met je persoonlijke personeelspas!

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan nu online.

Functie:interieurverzorgster
Startdatum:11-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinepolis Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Emmenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de emmenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Emmen
  2. Interieurverzorg(st)er Kinepolis Group 11-02-2024

Bekijk ook andere vacatures