Vacature Executive Assistant

Executive Assistant in Emmen

Executive Assistant

Ben jij een zelfverzekerde en proactieve professional met een scherp oog voor detail? Heb jij ervaring
in het ondersteunen van directie en collega's en ben jij bedreven in het uit handen nemen van
operationele taken? Vind je het leuk om te werken aan een efficiënte en een prettige werkomgeving
en dat bij een zeer innovatief en duurzaam bedrijf? Lees dan zeker verder.

Standplaats: Emmen

Het bedrijf

Bij Senbis is innovatie core business en we zetten dat in om de wereld schoner en beter te maken. Met een enthousiast en ambitieus team van circa 20 mensen (waarvan veel Willie Wortels) ontwikkelen we nieuwe producten in onze laboratoria en onze pilot plants gevestigd op het Getec industriepark in Emmen. Deze producten worden gemaakt uit biologisch afbreekbare plastics ter vervanging van plastics die leiden tot (micro)plastic vervuiling in de natuur. Denk aan kunstgras, maaidraad, tuinbouwtouw en visserijnetten, maar ook aan de vezels in onze kleding. Zie voor meer informatie over ons bedrijf en onze business de website: www.senbis.com.

Wat ga je doen bij ons?

Als Executive Assistant ben jij de spil van ons bedrijf en een betrouwbare vraagbaak voor zowel de directie als collega's. Je ondersteunt op hoog niveau en zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken soepel verloopt. Je neemt initiatief, durft je mening te geven en kunt deze overtuigend onderbouwen. Daarnaast ben je en constructieve gesprekspartner voor directie en in staat om met hem te sparren over diverse vraagstukken. De vraagstukken zijn erg gevarieerd en je bent daarmee een echt manusje van alles met als doel het creëren van een georganiseerde en efficiënte werkomgeving. Hiervoor is het belangrijk goede communicatieve en organisatorische eigenschappen te hebben. Een greep uit relevante taken zijn het plannen van meetings, organiseren van bedrijfsevenementen en beursbezoek, administreren van Arbo-zaken, ondersteunen bij HR, zorgdragen voor een gestroomlijnde informatiestroom tussen de directie en de medewerkers, sales back office, secretariaat, uitzoeken van bestellingen, en andere allerhande klussen.

Wat heb jij?

  • Een afgeronde HBO diploma
  • Ruime ervaring in een soortgelijke functie
  • Organisatietalent en het vermogen om goed te plannen en overzicht van je werk te houden
  • Ruime dosis zelfstandigheid en een proactieve houding
  • Een sociale en servicegerichte houding
  • Het vermogen om snel te kunnen schakelen
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels (must)
  • Beschikbaarheid voor 24 tot 28 uur per week, verdeeld over minimaal 4 werkdagen op locatie

Wat bieden wij?

Een dynamische en internationale werkomgeving waar innovatieve en duurzame producten worden ontwikkeld. Bij Senbis is geen dag hetzelfde. Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen op veel verschillende vlakken. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, 6 weken vakantie per jaar, telefoon en de beschikking over een laptop. Ben jij enthousiast geworden en wil je helpen om een innovatief bedrijf verder op te bouwen? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar [email protected] .

Senbis Polymer Innovations B.V. , Eerste Bokslootweg 17, 7821 AT Emmen

Senbis Polymer Innovations B.V.

Eerste Bokslootweg 17
7821 AT Emmen
T +31 (0) 591 30 81 00



Functie:executive assistant
Startdatum:02-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Senbis Polymer Innovations via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Emmenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de emmenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures emmen
  2. Executive Assistant Senbis Polymer Innovations 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures